Profil

PC Works som virksomhed blev startet af Peter Sørensen i februar 1998.

Det har fra første dag været et absolut og helt centralt mål for PC Works at tilbyde rådgivning, løsninger og samarbejde med kunder der rækker langt fremad med seriøsitet, konstruktivitet og altid ærlig, personlig dialog blandt de bærende elementer.

Ved at vælge PC Works som samarbejdspartner, opnår du/i som kunder ikke alene at få en solid teknisk velfunderet og yderst velkvalificeret partner, men også et samarbejde med en IT konsulent- og supportvirksomhed, der leverer løsninger og support af meget høj kvalitet baseret på solide indsigter og mange års erfaring.

PC Works kunder efterspørger IT med klart fokus på den enkelte virksomhed og dennes individuelle muligheder og behov. PC Works understøtter dette ved at enhver løsning er meget specifikt tilpasset såvel virksomhedens aktuelt konkrete behov samt har indtænkt et relevant bud på kommende års muligheder/udfordringer. 

PC Works´s bud på løsninger er baseres på vort ønske om et langtidsholdbart, godt og konstruktivt samarbejde med virksomheden, hvor der samtidigt konstant fokuseres på at sikre en meget høj grad af funktionalitet samtidig med stabil drift med en oppetid udover det sædvanlige .